Botilbuddet Smørhullet i Brønderslev

Botilbuddet Smørhullet i Brønderslev
 • værdi billede

  Vores værdigrundlag

  Værdierne som danner rammen for vores arbejde er anerkendelse, relationer/fællesskab og rammer for udvikling. Se mere →
 • værdi billede

  Praktiske oplysninger

  Læs om de vigtigste praktiske oplysninger , når du bor i et af opholdsstederne i Møllefonden. Se mere →
 • værdi billede

  Pædagogisk tankegang

  Vores virksomhedsplan er et internt arbejds- og styringsredskab for vores fælles pædagogiske holdninger i arbejdet omkring de unge. Se mere →

Velkommen til Smørhullet

Smørhullet er et Botilbud i Møllefonden, som har beboere i både paragraf 107 & 108.  Botilbuddet Smørhullet er et botilbud, hvor der er tilknyttet 8 beboere. Her er der 8 lejligheder med eget toilet og bad, samt et tekøkkenet. Der er fælles køkken, en stue og en have dertil.

Vi gør os umage for at skabe rammer, hvor den enkelt beboer trives og udvikler sig. Hos os er trivsel og et meningsfuldt liv i fokus, ligesom sociale relationer og oplevelsen af fællesskab er helt centrale elementer. I Smørhullet vægtes den sunde livsstil højt, hvis beboerne har brug for støtte til f.eks. vægttab laves en individuel plan for hvordan målet kan opnås. Vi ser på det brede sundhedsperspektiv, og er igennem alle spektre, for at den enkelte opnår så høj livskvalitet som muligt.

Vi vægter sociale relationer højt i Møllefonden. Gode sociale relationer bidrager til en følelsen af tryghed og sikkerhed, hvilket er særligt vigtigt i et botilbudsmiljø. Vi gør meget ud af at beboerne har nogle gode sociale relationer til andre ligesindede, da det er derigennem, at beboerne udvikler venskaber, lærer sociale færdigheder og oplever støtte og forståelse, hvilket kan styrke deres selvværd og mentale velbefindende.

Vores fornemmeste opgave er, at beboerne føler, at de er i centrum. Vi hjælper dem med at opnå så meningsfuld og indholdsrig en hverdag som muligt. I fritiden vil vi gerne være med til at skabe så rigt og aktivt et liv for den enkelt beboer, som muligt. Vi tilbyder, at beboerne kan deltage i bl.a. bowling, handicapidræt og deltage i Klub Georg, hvor man har mulighed for at mødes med ligesindede. Hver år tager vi på charterferie i 1 uge. I Smørhullet går vi gerne ture, cykler, bader ved Vesterhavet, tager i biografen, teater  eller tager på oplevelsesture, både i nærområdet og lidt længere ture. Vi deltager ligeledes i Sølundfestival, og forskellige arrangementer i forbindelse med “Kultur der dur”.

Velkommen til Smørhullet

Botilbuddet Smørhullet i Brønderslev

Smørhullet ligger på Vestergade 104A i Brønderslev. Smørhullet ligger tæt på Brønderslev midtby, hvor der finde et utal af butikker. Der er også i umiddelbar nærhed en stor idrætshal, hvor der er mulighed for at gå til fx bowling. I byen findes der også en lokal biograf, Basbio.

Smørhullet er indrettet i en stor villa i 2 etager. I kælderen er der indrettet et lyst vaserum med grov garderobe. På 1. etage er der indrettet 8 værelser med eget toilet og bad, samt et tekøkkenet. Lokalerne er lyse og velindrettet. Der er et stort fælles køkken, hvor alle måltider laves og indtages. Derudover er der en hyggelig stue, hvor der er mulighed for at se tv eller bare være sammen med de øvrige beboere. Der er god plads i opholdsrummet til, at der kan afholdes sammenkomster med forældre, søskende og bedsteforældre eller andre fra øvrige bosteder. Derudover er der en hyggelig terrasse med grill, havemøbler og parasol.