Botilbuddet Møllebo i Brønderslev

Botilbuddet Møllebo i Brønderslev
 • værdi billede

  Vores værdigrundlag

  Værdierne som danner rammen for vores arbejde er anerkendelse, relationer/fællesskab og rammer for udvikling. Se mere →
 • værdi billede

  Praktiske oplysninger

  Læs om de vigtigste praktiske oplysninger , når du bor i et af opholdsstederne i Møllefonden. Se mere →
 • værdi billede

  Pædagogisk tankegang

  Vores virksomhedsplan er et internt arbejds- og styringsredskab for vores fælles pædagogiske holdninger i arbejdet omkring de unge. Se mere →

Møllebo

- Fra 2007

I august 2007 startede Botilbuddet Møllebo, hvor adressen er var Møllevej. Møllebo er efterkommere af Botilbuddet Møllehuset, da der pga. stor efterspørgsel af nye pladser til § 107 beboere blev grundlag for en udvidelse. I 2009 flyttede Botilbuddet Møllebo på adressen Markedsvej 120, stadig i Brønderslev. På det tidspunkt havde Botilbuddet brug for udvidelse af pladsen, da aktivitets- og samværstilbuddet Mølledag på dette tidspunkt blev flyttede til samme adressen pga. udvidelsen af flere borgere til både bo- og dagtilbuddet.

Mølledag har i dag adresse på Øster Kærvej 33 i  Brønderslev.

Møllebo er pt. et mindre botilbud, hvor der tilknyttet 4 beboere. Her er der pt. 4 lejligheder med eget toilet og bad. Der er fælles køkken, en stue og en stor have dertil.

Vi gør os umage for at skabe rammer, hvor den enkelt borger trives og udvikler sig. Hos os er trivsel og et meningsfuldt liv i fokus, ligesom sociale relationer og oplevelsen af fællesskab er helt centrale elementer. I Møllebo vægtes den sunde livsstil højt, hvis beboerne har brug for støtte til f.eks. vægttabt laves en individuel plan for, hvordan målet kan nås. Vi ser på det brede sundhedsperspektiv, og er igennem alle spektre, for at den enkelte opnår så høj livskvalitet som muligt.

Vi vægter sociale relationer højt i Møllefonden. Gode sociale relationer bidrager til en følelsen af tryghed og sikkerhed, hvilket er særligt vigtigt i et botilbudsmiljø. Vi gør meget ud af at beboerne har nogle gode sociale relationer til andre ligesindede, da det er derigennem, at beboerne udvikler venskaber, lærer sociale færdigheder og oplever støtte og forståelse, hvilket kan styrke deres selvværd og mentale velbefindende.

Vores fornemmeste opgave er, at beboerne føler, at de er i centrum. Vi hjælper dem med at opnå så meningsfuld og indholdsrig en hverdag som muligt. I fritiden vil vi gerne være med til at skabe så rigt og aktivt et liv for den enkelt beboer, som muligt. Vi tilbyder, at beboerne kan deltage i bl.a. bowling, handicapidræt og deltagelse i Klub Georg, hvor man har mulighed for at møde ligesindede. Hvert år tager vi enten på charterferie i 1 uge, eller på 1 uges ferie i Danmark. Vi tager gerne på fisketure, Shelter ture, og cykelture. Vi deltager ligeledes i Sølundfestival, og forskellige arrangementer i forbindelse med “Kultur der dur”.

Møllebo

Botilbuddet Møllebo i Brønderslev

- Møllebo

Møllebo ligger i Brønderslevs nordby i en stor villa med en parklignende have på adressen Markedsvej 120 9700 Brønderslev. Inden for kort afstand er der en svømmehal. Der er ca. 2,5 km til Brønderslevs midtby, hvor der findes et utal af butikker. Der er også i umiddelbar nærhed en stor idrætshal, hvor der er mulighed for at gå fx. til bowling. I byen findes også en lokal biograf, basbio.

Møllebo er indrettet i en stor villa , hvor der pt. er indrettet 4 værelser med eget toilet og bad. Lokaler er lyse og velindrettet. Der er et stort fælles køkken, hvor alle måltider laves og indtages. Derud over er der en hyggelig stor stue, hvor der er mulighed for at se tv eller være sammen med de øvrige beboere. Der er et stort fælleslokale, hvor der kan afholdes sammenkomster med forældre, søskende og bedsteforældre eller andre fra øvrige bosteder. Der ud over er der en dejlig sydvendt terrasse med grill, havemøbler og parasol. Der er mulighed for boldspil, bålhygge og diverse udeaktiviteter i haven.