Møllebo

bosmall1I august 2007 startede Møllebo op i huset på Møllevej, da Møllehuset flyttede på Nordens Alle. Møllebo er efterkommere af Møllehuset da, der blev grundlag for en udvidelse. Vi flyttede i vores eget hus i 2009. Vi havde på dette tidspunkt brug for mere plads, da vi havde vores egen dagsbeskæftigelse som er Mølledag. Mølledag har i dag adresse på Elmevej i Øster Brønderslev.

Møllebo er ligesom Møllehuset et §107 tilbud, som er lukket ned hver anden weekend i de ulige uger. Der er sommerferielukket i uge 29 og 30, samt ferielukket mellem jul og nytår. Hvert år tager vi på charterferie i 1 uge, det gør vi som regel i løbet af foråret. Vi deltager ligeledes i Sølundfestival, og forskellige arrangementer i forbindelse med "Kultur der dur".

Et Bosted i Brønderslev

Møllebo ligger i Brønderslevs nordby i en stor villa med en parklignende have på adressen Markedsvej 120 9700 Brønderslev. Inden for kort afstand er der en svømmehal. Der er ca. 2,5 km til Brønderslevs midtby, hvor der findes et utal af butikker. Der er også i umiddelbar nærhed en stor idrætshal, hvor der er mulighed for at gå fx. til bowling. I byen findes også en lokal biograf, basbio.

Møllebo er indrettet i en stor villa , hvor der er indrettet 8/10 værelser med fælles baderum. Lokaler er lyse og velinrettet.Der er et stort fælles køkken, hvor alle måltider laves og indtages. Derud over er der en dejlig stor stue, hvor der er mulighed for at se tv eller være sammen med de øvrige beboer.Der er et stort fælleslokale, hvor der kan afholdes sammenkomster med forældre,søskende og bedsteforældre eller andre fra øvrige bosteder. Der ud over er der en dejlig sydvendt terrasse med grill,havemøbler og parasol.
Der er mulighed for boldspil og leg på en stor plæne.