Privatlivspolitik for Møllefonden

Møllefonden værdsætter dit privatliv og er forpligtet til at beskytte personlige oplysninger, vi indsamler om dig. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller gør brug af vores tjenester på [Møllefondens hjemmeside].

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder information om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Desuden, som du navigerer på hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om de enkelte web-sider eller produkter, du ser, hvilke websteder eller søgetermer der henviste dig til hjemmesiden, og oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden.

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

De indsamlede oplysninger bruges til at:

  • Forbedre og optimere vores hjemmeside (for eksempel ved at generere analyser om, hvordan vores kunder browser og interagerer med hjemmesiden).
  • Kommunikere med dig; enten direkte eller gennem en af vores partnere, for eksempel for kundeservice, for at give dig opdateringer og andre oplysninger relateret til hjemmesiden.

Deling af dine personlige oplysninger

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter for at hjælpe os med at bruge dine personlige oplysninger. Vi deler også personlige oplysninger for at overholde gældende love og regler, for at reagere på en stævning, søgsmål eller anden lovlige anmodninger om oplysninger, vi modtager, eller for at beskytte vores rettigheder.

Dine rettigheder

Ifølge persondataloven har du ret til at få adgang til de personlige oplysninger, vi holder om dig, og at anmode om, at dine personlige oplysninger rettes, opdateres eller slettes.